På topp

 
Jag känner mig på topp. Jag har lämnat in mina uppgifter i kursen jag går och kan känna att jag har hela söndagen fri att göra precis vad jag vill. Underbart. Annars är det just det som är nackdelen med att plugga, att man aldrig känner sig riktigt ledig, det finns alltid mer saker man skulle kunna läsa på, skriva om eller göra. Men inte just idag, utan idag ska jag göra ingenting.
 

Tips: Nordisk vildmark

 
Något av det bästa som jag kan se på tv är faktiskt naturprogram. Om du är som jag och också tycker om det kommer du garanterat att gilla denna programserie, Nordisk vildmark, som visas på SVT. Det har visats 2 av 6 delar än så länge och ni kan hitta dem på SVT Play ---> här.
 
Jag såg att bloggen Björnvandring också har tipsat om denna serie och jag kan inte annat än att hålla med om att man njuter varje sekund. Vi har ett fantastiskt djurliv i Norden och det är spännande att få en liten bättre inblick i det. Björnarna tycker jag är roligast att få följa. Första delen visas i 18 dagar till, så kolla du också!

Vår vackra värld

 
Egentligen finns det väldigt mycket ute i vår natur som är vackert och helt gratis att njuta av. Soluppgångar och solnedgångar i alla dess skepnader, djupa gröna skogar, oändligt stora blåa hav, öppna färgrika fält, spännande växter i olika former och färger, olika årstider och klimat. Djurlivet också såklart, som är extra kärt för mig, är inte att förglömma. Det gäller att ta till vara på dessa fina stunder och uppskatta vår värld. Till det ändamålet är kameror fantastiska. Jag har googlat runt på naturbilder och OJ säger jag, så mycket underbart det finns. Jag blir helt mållös när jag ser vissa foton, de är bara så vackra. Och i den världen lever vi i. Fantastiskt.

Nyfiken i en strut

 
Det är en riktigt grå dag idag. En sådan dag då det är riktigt skönt att hålla sig inne. Jag och sambon njöt av en lång härlig frukost med tända ljus, precis sådär lagom mysigt en mörk morgon och en perfekt uppladdning för en lång pluggdag.