Vi ska på Svansjön!I februari ska jag och Sofia på dansföreställningen Svansjön som går av stapeln här i Stockholm mellan den 2 december - 5 februari. Det är "Benke" från Bounce som har kommit på idén och koreografin till föreställningen. Han har gjort en ny tolkning av den klassiska Svansjön, nu mer mot streetdance. Så denna föreställning ska hon och jag njuta av när vi kommer hem från Spanien. Ska bli kul att se! När jag var i Ryssland för ganska många år sedan såg jag Svansjön, den klassiska varianten, så det ska bli spännande att se de stora skillnaderna mellan den och den här nya streetdance-varianten.

Mitt lilla bustroll

Visst är hon väl söt mitt lilla bustroll? Just i skrivandets stund har hon lagt sitt huvud i mitt knä och tittar på mig som -"kom igen nu matte, var inte sån tråkmåns vid datorn hela tiden... Jag vill hitta på något!".

-Okej säger jag, vi går väl ut då!

 

Så hej på er, vi får höras en annan dag!

Med blicken framåt

Det är mycket nu. Allting hopar sig... Men jag blickar framåt. Jag önskar att den 14 december vore här då jag änligen kan pusta ut lite grand och se fram emot en resa. Det kommer att bli härligt! Men innan dess - tentaplugg!