Den gyllene stigen

 

Valborgsmässoafton. Idag välkomnar vi sommarens intåg. Oerhört välkommen ska den känna sig! Själv så kommer jag att fira vid Djursgårdsbrunn, jag hoppas det blir trevligt. Dagen till ära så tror jag att det får bli klänning och pumps, som en hyllning till sommaren.

 

Ha en fin valborg och första maj!

 

Fullt uppDen här veckan har det verkligen varit fullt upp! Jag har suttit väldigt länge och jobbat med mina uppgifter till kursen i grafisk design. Jag har utformat logotyper, gjort en pitch och deltagit i formumdiskussioner. Det tar verkligen på krafterna att försöka lära sig nya program samtidigt som kreativitet är ett måste. Har försökt att sätta mig in i Illustrator-djungeln återigen, samt börjat arbeta med InDesign vilket är nytt för mig. Äntligen börjar det lossna lite och jag börjar förstå vad det är jag håller på med! Jag har också börjat använda ett program som heter Inkscape i kursen i vektorgrafik, så det är mycket nytt som försöker tränga sig in i min hjärna nu! Som att inte detta är nog, så deltog jag och min syster i en reklamtävling för unga kreatörer, vilket var roligt (trots att det krånglade en del)! Kändes som att vi hade ett ganska bra koncept. Får se hur det går med det!

Hoppas ni har en mysig helg!

ADAY.org

Jag såg en reklam på tv igår som gjorde mig nyfiken. Det är det här ---> aday.org

Den 15 maj 2012 ska så många som möjligt fotografera sin dag, världen runt. Jag tycker att det är ett intressant upplägg att få se människors perspektiv på vardagen. Jag kommer att delta, gör det du också! Gå in här för att läsa mer.

 

Här är exempelvis två bilder från en av mina dagar, på mig och min Thomas.