Sov du lilla videung

Text: Zacharias TopeliusIdag är det verkligen vinter igen. Det ligger ett vitt snötäcke över marken och från himlen ramlar det ned ilskna små snöflingor kors och tvärs. Kanske har videkissen kommit fram för tidigt.

Dikt från min fina mor

Min mamma är helt underbart duktig på att dikta och jag blev så oerhört glad när hon hade lagt ned så mycket tid och jobb på att skriva en dikt till mig på min 25-årsdag. Det är inte första gången jag får en dikt av henne, men jag blir lika glad och hedrad varje gång. Mamma ♥

 

25 år senare

 

29 mars. Idag för 25 år sedan föddes lilla jag. T j u g o f e m  år senare är jag där jag är idag. Inte så tokigt, jag känner mig rätt nöjd med mitt liv och min omgivning. Fast tiden går fort, det märker man nu. Det gäller att utnyttja den fullt ut. Jag tycker att det är konstigt, för jag känner inte av att jag fyller år. Jag brukade alltid få en speciell känsla den dagen när jag var yngre, men sådant kanske växer kanske bort med åldern. Jag har ju hunnit komma halvvägs till 50 redan!

 

Idag blir nog en ganska lugn dag och tårtmys ikväll. Jag måste börja fixa och dona lite smått inför min lilla fest jag ska ha på lördag.  Det ska bli kul! Men först är det nog dags för lite kaffe.