Djurfotograf?

 

Jag har insett att jag verkligen gillar att fotografera djur. Jag tror att det är vad jag helst gör om jag skulle välja mellan olika fotograftyper. De är så naturliga och vackra (oftast) och de gör sig så bra på bild. Visst, det roligaste är kanske att få lite ovanliga, udda djur att fastna på linsen, men även djuren i vår närhet förtjänar att fotograferas. Oftast när jag är på resor och får se andra länder så är det när jag ser något djur som kameran går varm. Det är faktiskt den största orsaken till att Sydafrika var den bästa resan i mitt liv eftersom jag där fick se så otroligt mycket djur i sin naturliga miljö. Jag har inte visat så mycket bilder från Sydafrika än på bloggen, men jag lovar, det kommer. Jag har massor!

 

Mer djur- och naturfotografering åt folket!

New York inbokat!


Jippy, nu är äntligen resan till New York inbokad, betald och klar! Det kommer att bli hur grymt som helst! Jag har suttit nu i massor av timmar och letat resor på nätet och jag kan säga att man kan bli tokig för mindre. Det finns ju oändligt med olika resebolag, resesajter och resealternativ, så det är svårt att ha koll på allt. Nu är det då i alla fall äntligen klart. April bjuder alltså på alla vår Sex-and-the-city-stad New York, - inte så tokigt :)

Min stjärna


Så var det åter söndag. Helgen har varit bra och har gått i festlighetens tecken. Vi har firat finaste vännen Kristin på hennes födelsedag och har fått avnjutit den godaste tårtan och de bästa hembakade kexen i mycket trevligt sällskap. Vi har också fått ätit en köttig middag och druckit de färggrannaste drinkarna hos vännen Thomas som också fyllde år. Mycket trevligt allting.

Denna dag har också bjudit på snöbus i det finaste vintervädret och nu väntar en gomiddag som Sofia står och ordnar med i köket. Inte en så tokig söndag med andra ord. Bustrollet på bilden ovan har också fått sig en skönhetsuppdatering i form av putsning och trimning av pälsen. Likaså pappa och brorsan som har fått sig nya fräscha frisyrer eftersom jag har varit framme med saxen även där. Sådärja, då avrundar vi veckan.