Gryningstimman

 
Morgonen när jag tog de här bilderna var helt otrolig. Det var så vackert att jag nästan inte kunde tro att det var sant. Dimman svepte in med en kuslig tystnad. Solen kämpade med att tränga igenom mörkret. Det får bli fler tidiga morgnar i höst. 

Byter skepnad

 
Det känns att hösten närmar sig. Nätterna är kalla, träden börjar gulna och dimman sluter sig tätt om marken. Jag gillar den här tiden på året. Det är under hösten som jag har tagit de flesta av mina favoritbilder. Det är intressant att se hur naturen byter skepnad, gör sig beredd på vintern. 
 

Underbara

 
Underbara vackra natur. Jag kommer ihåg att jag stannade vid vägen och tittade på huset på översta bilden. Jag funderade på hur det är att bo där vid vattnet och bergen och de gröna ängarna. Antagligen är det underbart. Vad tror ni?
norge

Morgonstund

 
Det är något mycket speciellt att vara ute när resten av världen inte ens har vaknat ännu. Denna magiska stund tidigt, tidigt på morgonen när det är så tyst, stilla, dimman dansar och några stillsamma svanar simmar runt på sjön. Solens strålar kämpar för att nå marken och värma den. Det är i sånna ögonblick jag inser hur vackert livet är.