Solen går ned

 
Vart jag än befinner mig på jorden, så tar alltid solnedgångarna andan ur mig. Det är något väldigt speciellt som händer när allt förvandlas till en blandning av rött, gult, blått och lila. 
Sri Lanka

Adam's Peak

 
Något av ett måste när man besöker Sri Lanka är att gå upp på den heliga Adam's Peak (Sri Pada). Det är en bergstopp på en höjd av 2 243 meter över havet där det finns ett tempel högst upp. I det här templet finns en fördjupning som anses vara ett fotspår. Buddhisterna säger att det är Buddhas fotspår, hinduerna säger att det är Shivas fotspår och kristna och muslimerna säger att det är Adams fotspår och att Sri Lanka var det ursprungliga Eden. Vi vandrade upp de 5000 trappstegen, sju kilometer uppåt, mitt i natten för att få uppleva soluppgången på toppen. Det tar på benen, men det var det helt klart värt! Verkligen en häftig upplevelse, om än trångt på grund av att det var så mycket folk där. 
 
Sri Lanka

Comosjön

 
Jag har ju råkat gått och fyllt 30 år, vilket egentligen bara har fört med sig trevliga saker. Först och främst Sri Lanka som jag bestämde mig för att unna mig själv i present. En häftig upplevelse att fira födelsedagen i en jeep mitt bland massor av vilda djur. Sedan har jag dessutom fått hela tre resor i present av min familj också! Först ut var Milano och Comosjön tillsammans med mina systrar och mamma. Det var det absolut bästa sättet att fira påsken på! Soligt och härligt, vackert och helt underbart! Om bara en och en halv vecka bär det iväg på nästa äventyr, Rom, med min kära Tomas. Längre fram väntar dessutom en resa till Iran tillsammans med min bror och hans tjej. Helt underbar början på ett nytt decennium!
 
Italien

Sri Lanka

 
Ord kan nästan inte beskriva hur bra resan till Sri Lanka var. Jag är väldigt imponerad av detta land! Otroligt vacker natur, fantastiskt djurliv och trevliga människor. Det enda jag kan klaga på är trafiken, som var rätt kaosartad och ibland livsfarlig. Jag har så mycket bilder och filmer som nu ska bearbetas. Hurra, vad kul! Det är som att uppleva allt på nytt!
 
Sri Lanka