Turkey, here I come!

 
Så bär det iväg mot Turkiet för att välkomna det nya året och njuta av skön avkoppling, varmare klimat och trevligt sällskap. Jag ska njuta allt jag kan av vårt femstjärniga hotell och av färdiglagad mat och dopp i poolen. Vi kommer även att göra några utflykter, så lite kultur ska jag nog också kunna ta del av. Jag vet inte hur det kommer att se ut med bloggmöjligheterna när jag är där, men helt lottlösa ska ni inte bli. Jag har förberett några blogginlägg med bilder från min Jämtlandsvistelse och det finaste vinterlandskapet. Jag hoppas att ni får en riktigt härlig nyårshelg och en fin början på det nya året. Stor kram!

I ett vinterland

 
Det är inte mycket som slår ett vintrigt Jämtland. Det är riktigt härligt att få springa runt på de öppna fälten i djupsnön och bara leka med hunden, ha snöbollskring eller slänga sig ned i pudret för att göra snöänglar. Barnsligt kanske, men roligt så det förslår!
 
 
 

Mellandagsrea

 
God fortsättning! Jag fortsätter mitt semestrande hemma i Jämtland. Har varit inne i Östersund och firat juldagen med många fina vänner. Har även kikat lite på mellandagsrean idag, men har inte gjort några större fynd. Ikväll ska jag äntligen se The Hobbit och väntar mig en mysig film där jag kan drömma mig bort i en fantastisk Tolkien-värld.