Bilbingo TUT TUT

 
 
Som sagt blev det bilbingo igår. Det var faktiskt både roligt och spännande! Tyvärr blev det inga tutanden, så jag gick fattigare hem, än dit. Jag blev förvånad över hur många som faktiskt spelar bilbingo, för det var bilar överallt och bingo fick de snabbare än tåget. Mysig stämmning, fint väder och chans att vinna pengar = succé!
 
 

Yran och bilbingo

 
 
Vid den här tiden är Östersund som bäst, för festivalen Storsjöyran är nämligen i full gång. Hela veckan har det varit full fart. Man träffar massor av gamla vänner och bekanta ute på krogstråket och stämningen är på topp. Staden får nytt liv och det är verkligen roligt att få vara i mitt Östersund igen.
 
Ikväll ska jag prova på något nytt också, bilbingo! Vi får se om jag får tuta något, jag hoppas på det!
 

Jämtlandstriangeln

 
Nej, jag har inte tappat bort mig på fjället, otroligt nog. Jag sitter här säkert bakom min kära dator igen och kollar igenom alla härliga naturbilder från vår fjälltur. Vi blev verkligen bortskämda med fantastiska vyer och frisk luft. Stundvis var det jobbigt, men för det mesta var det en väldigt bra tur. Vi gick den så kallade Jämtlandstriangeln; Storulvån-Blåhammaren-Sylarna-Storulvån. Väldigt roligt att äntligen komma iväg på denna fjälltur som vi har pratat om så länge, och det var verkligen värt det. Det blir nog fler fjällturer framöver.