Ett riktigt julbord

Äntligen börjar julkänslorna infinna sig. Julruschen börjar avta och det bästa av julen med dess värme och glädje börjar visa sig på riktigt. Ett bra startskott på det var julbordet med jobbet på vackra Bergendahl mötesanläggning vid Edsviken. Fantastisk mat, trevligt sällskap och vackra omgivningar. 

I väntan på julen

Det är lite glest mellan uppdateringarna här! Kameran har mest legat och dammat, så jag har tyvärr inte så mycket att visa er för tillfället.
Jag har som mål den närmaste tiden att försöka fånga den härliga julstämningen på bild. Det finns nästan inget som är så mysigt som just advent med alla tända ljus, den goda glöggen, vännerna, lucia, sångerna och vintern. Dessvärre är den här tiden också väldigt häktisk, men jag ska försöka hinna med kameran lite ändå. Hoppas jag kan bjuda på Julen när jag återkommer. 

Can't wait

Nu vill jag ha snö och vinter. Titta på dessa bilder, så förstår ni varför. Jag vill kunna sätta på mig skidorna och ta några varv i längdspåret. Jag har till och med köpt nya längdkläder, så nu är jag kitad och vill bara sätta igång!