Alperna

 
Nu är jag åter hemma på svensk mark efter en underbar resa till Italien. Färden gick med bil genom södra Sverige, Danmark, Tyskland, Österrike och till sist norra Italien och vår destination Caorle. Först ut här bjuder jag på lite bilder från färden genom Alperna. Att få passera genom de mäktiga bergsmassiven var så otroligt häftigt! Tyvärr hade vi lite otur med vädret genom Österrike eftersom att det bjöds på mängder med regn. Det gick i stort sett inte att sticka ut kameran utanför bilen, utan att den skulle få sig en rejäl dusch. De högsta bergstopparna gick heller inte att skymta i det gråa vädret. Jag njöt ändå av resan genom detta grönskande, storslagna landskap. Fler bilder från resan kommer!
 
Alperna - Italien - Österrike

Italien nästa

 
Jag har varit utan min kamera nu i tio dagar vilket har medfört den här bloggtorkan. Snart hoppas jag däremot att jag kan dela med mig av bilder från mitt nästa lilla äventyr, Italien. Vi utgår med bil från Göteborg, så kanske dyker det även upp lite bilder från Danmark, Tyskland och Österrike. Vi hörs! :)

Väcks till liv

 
Helt plötsligt verkar det som att allt i naturen väcks till liv. Det rör sig ute i skogarna, på fälten och i vattnet. Den här tiden på året tycker jag nog är den allra bästa. Jag önskar bara att tiden gick att hejda lite, att den inte ska rusa fram så snabbt.