Vännerna i hagen

Här kommer några fler söta bilder från hästhagen. De är väl för gulliga de här två längst ned?

 

Idag gäller det att vara effektiv! Plugga, plugga spanska är det som gäller för min del. Idag får jag försöka leta reda på självdisciplinen som jag tydligen har slarvat bort någonstans. Någon som sett den?

Ny header


Jag bestämde mig för att prova på en ny header. Omväxling förnöjer!

Om du inte kan se den nya, prova att klicka F5.

Lupin


Jag förknippar alltid dessa blommor med barndomen. Jag brukade ta loss fröskidorna, eller vad man kallar dem, när de har utvecklats på blomman och sedan bryta upp dem och ta ut fröna. Sedan brukade jag stö ut dem lite här och där och jag kände mig som en riktig hjälte som hjälpte blomman att så sina frön. Däremot såhär i efterhand kanske det inte var så smart, eftersom dessa blommor är giftiga...

Valborg och staden

Eftersom denna blogg är relativt nystartad, så kan det hända att det kommer in bilder som inte är nytagna lite då och då. Det är ju ändå bilder som ni inte här sett.

Bilderna ovan är ett exempel på detta, för inte ser det ut såhär i Stockholm idag. Det här var min valborg i år. Riktigt mysigt med en stadsvandring. Jisses vad vi gick den dagen! En favorit var stoppet i Kungsträdgården för en titt på den fantastiska rosa körsbärsblommen.