Bland tall och mossa

 
Att få vandra omkring i djupa skogar, bland höga tallar, stora stenar, följa stigar man inte vet vart de leder, leka kurragömma och bara njuta är verkligen skönt. Nästan som terapi, faktiskt. Jag gillar att ta med mig hunden ut i denna trollskog.

Helg

 
Nu är helgen äntligen här igen. Fast för den sakens skull känner jag mig inte särskilt ledig. Jag har flera inlämningsuppgifter till på söndag, så det blir till att plugga en del. Dock inte hela tiden, för det ska bli lite festligheter också samt ska jag försöka få tid till att göra något av en favoritsyssla, nämligen redigera bilder så att det blir lite fart på bloggandet igen. Jag önskar er alla en trevlig helg!
 
 
 
 
 

En favorit

 
Jag tänkte jag skulle visa er en av mina favoritbilder som jag har tagit. Den är från Machu Picchu i Peru, som är en av de absolut häftigaste platser jag har besökt, och bilden innehåller alla komponener som jag skulle önska. Laman, Thomas och Rickard sitter där som de tre bockarna Bruse och kollar ut över den magnifika utsikten. Det är en riktig ögonblicksbild och lite av en vykortsdröm att få fota en lama i förgrunden och Machu Picchu i bakgrunden. Känslan av det självklara i att de tre sitter bredvid varandra så där som om de aldrig gjort något annat förhöjer bilden. Ja, jag gillar den. Vad tycker ni?